Metoda de a face bani care este la îndemâna oricui şi pe care foarte puţini o folosesc

Postat la 10 decembrie 2016 1319 afişări

Metoda de a face bani care este la îndemâna oricui şi pe care foarte puţini o folosesc

"Dacă vrei să fii bogat, tot ceea ce trebuie să faci este să iei decizia de a face ceva ce majoritatea oamenilor nu fac", scrie David Bach, care a devenit miliardar la vârsta de 30 de ani, în cartea sa "The Automatic Millionaire", informează Business Insider.

Decizia în cauză este aceea de a te plăti pe tine primul. "Ceea ce majoritatea oamenilor fac atunci când câştigâ un dolar este să-i plătească pe cei din jur primii. Îşi plătesc chiria, ratele, factura la telefon, taxele etc.", spune Bach.

"Motivul pentru care cred ca au nevoie de un buget este acela de a-i ajuta să ştie cât trebuie să plătească ca la sfârşitul lunii, anului să vadă câţi bani mai au pentru ei", completează el.

O mentalitate care nu este benefică, este de părere David Bach. "Nimic nu o să te ajute să fii bogat până când nu o să te plăteşti pe tine primul. Când câştigi primul dolar trebuie să te plăteşti pe tine"

Astfel Bach recomandă ca oamenii să pună deoparte 10% din câştigul brut într-un cont de economii. "O să fii uimit cât de uşor este să trăieşti cu bani mai puţini. Nu ai cum să cheltuieşti ceea ce nu ai", încheie el

Urmărește Business Magazin

/actualitate/metoda-de-a-face-bani-care-este-la-indemana-oricui-si-pe-care-foarte-putini-o-folosesc-16022367
16022367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.