Mesajul lui Victor Ponta de 1 Decembrie: să fim mândri că suntem români

Postat la 01 decembrie 2014 109 afişări

Premierul Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj de Ziua Naţională a României:

Mesajul lui Victor Ponta de 1 Decembrie: să fim mândri că suntem români

"În urmă cu aproape 100 de ani străbunicii noştri din Transilvania, din Basarabia, din Oltenia, din Moldova au trecut prin încercări mai mari decât noi. Au fost războaie, au fost sute de mii de vieţi pierdute, teritorii ocupate de străini şi totuşi ei au reuşit. În 1918, la Alba Iulia, după ce sute de mii de români şi-au dat viaţa în Primul Război Mondial, am obţinut cel mai important obiectiv naţional: Marea Unire.

Vreau să fim acea ţară mândră, puternică şi respectată pe care strămoşii noştri şi-au dorit-o - o Românie unită! Îmi doresc ca românii să aibă încredere în faptul că împreună în 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, suntem capabili să fim din nou uniţi, să fim mândri că suntem români, să arătăm întregii omeniri faptul că această ţară a meritat şi merită întotdeauna mult mai mult!

La mulţi ani tuturor românilor de 1 Decembrie, Ziua noastră Naţională!"

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesajul-lui-victor-ponta-de-1-decembrie-sa-fim-mandri-ca-suntem-romani-13680139
13680139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.