Mesajele prezidenţiabililor în campanie. Iohannis a devenit viral cu mesajul „PORN”

Postat la 08 septembrie 2019 442 afişări

Mesajele de campanie au apărut deja pe bannere la fiecare colţ de stradă. Prezidenţiabilii încearcă să convingă prin mesaje puternice, iar în cazul unora, cum este chiar şeful statului, atrag şi zâmbete. Primele litere din mesajul lui Klaus Iohannis înseamnă „PORN”, au remarcat internauţii.

Mesajele prezidenţiabililor în campanie. Iohannis a devenit viral cu mesajul „PORN”

Deşi campania oficială începe pe 12 octombrie, candidaţii la prezidenţiale au dat startul competiţiei, amplasând corturi şi bannere cu mesaje.

Mesajul actualului preşedinte Klaus Iohannis este “Pentru o Românie normală”, luând fiecare primă literă din cuvânt se ajunge la cuvântul PORN. Acesta detaliu a devenit viral pe Facebook, iar mesajele nu s-au lăsat aşteptate:

“Ce iese dacă abreviem sloganul lui Iohannis? E de pe pagina oficiala. Preşedintele porn? E bun, potrivit, veridic, nu? Că parcă toţi ne-au … în anii ăştia din toate poziţiile”.

“PORN Level : President”

„Echipa lui KWI nu bubuie deloc de inteligenta. Asta e clar! Cum sa-i faci presedintelui in functie un astfel de slogan - PORN??!! Am tot sperat sa fie fake!”, a scris şi jurnalistul Bogdan Ocnaru, pe Facebook.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.