Mesaje împotriva lui Tudorel Toader au fost proiectate pe faţada Facultăţii de Drept din Iaşi. Cine este organizatorul acţiunii

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 04 noiembrie 2018 55 afişări

Mesaje prin care se cere demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, din funcţia de rector al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, au fost proiectate cu laser, sâmbătă seara, pe faţada Facultăţii de Drept din oraş.

Reprezentanţii asociaţiei ”Evoluţie în instituţie”, organizatorul acţiunii, au anunţat pe Facebook că ieşenii care vor să îi ceară demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, unde este ”rector suspendat”, sunt aşteptaţi sâmbătă seara în faţa Facultăţii de Drept.

Câţiva participanţi la manifestare au proiectat cu lasere mesaje precum ”Dura lex, sed lex, Tudorel rector-ex”, ”Tudorele, cetatea Moldovei îţi cere demisia” sau ”Tudorele, reset!”

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IAŞI,
TUDOREL TOADER,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.