Mesaj pentru tineri de la Patriarhul Daniel

Postat la 05 noiembrie 2015 756 afişări

„Ne cerem iertare dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite”, afirmă patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, într-un Cuvânt părintesc şi prietenesc pentru tineri.

Mesaj pentru tineri de la Patriarhul Daniel

„În aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovaţi la Clubul Colectiv din Bucureşti, pentru familiile îndoliate care îşi plâng pe cei dragi ai lor, şi pentru cei răniţi care se află în spitale, dar şi în vreme de mare frământare socială, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere şi de preţuire, de pace şi binecuvântare.

Ne cerem iertare dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite”, arată patriarhul Daniel, în textul transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

Patriarhul afirmă că Biserica Ortodoxă Română înţelege că tinerii de azi doresc „nu numai socializare şi comuniune între ei, ci şi să fie ascultaţi şi încurajaţi în aspiraţiile lor”.

Cititi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesaj-pentru-tineri-de-la-patriarhul-daniel-14875536
14875536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.