Mel B. vrea să reunească Spice Girls, pentru a sărbători 20 de ani de la debut

Autor: Patricia Marinescu Postat la 01 august 2015 55 afişări

Mel B., fostă membră a grupului britanic Spice Girls, a făcut referire la o posibilă reunire a trupei cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la debut, în timpul unei emisiuni a postului de televiziune NBC, informează Reuters.

Devenită jurat al emisiunii TV "America's Got Talent", care a ajuns la al zecelea sezon, Melanie Brown a dat câteva indicii în timpul ediţiei de joi a programului "Today's Show", de pe NBC, privind dorinţa sa de a "aduna trupele" pentru a marca, anul viitor, aniversarea Spice Girls.

"Când spui că se împlinesc 20 de ani, te gândeşti 'Doamne, chiar a trecut atât de mult'. Să sperăm că vom aduna trupele şi vom face ceva să sărbătorim acest lucru anul viitor. Desigur, este planul meu, nu ştiu despre celelalte", a spus Mel B.

"Am jucat pe Broadway, am făcut teatru, mi-am produs propria muzică, am făcut turnee cu Spice Girls, aşa că ştiu cum este să fii un om de spectacol sau îmi place să mă numesc astfel", a mai declarat Mel B.

"Îmi place să pot face critici constructive pentru o ipostază în care ştiu că m-am aflat la un moment dat", a spus aceasta despre rolul său de jurat din cadrul concursului TV.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

De asemenea, Mel B - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) - Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SPICE GIRLS,
MELANIE BROWN,
REUNIRE
/actualitate/mel-b-vrea-sa-reuneasca-spice-girls-pentru-a-sarbatori-20-de-ani-de-la-debut-14660334
14660334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.