Megayacht-ul viitorului: Iahtul-insulă, dotat cu penthouse, cascadă, mini-restaurant subacvatic, va fi prezentat la Monaco Yacht Show 2015 - FOTO, VIDEO

Postat la 25 septembrie 2015 624 afişări

Kokomo Ailand, numele unei ambarcaţiuni care urmează să fie prezentată la Monaco Yacht Show 2015, dovedeşte că extravaganţa e laitmotivul megayacht-urilor viitorului.

Design-ul ambarcaţiunii Kokomo Ailand, care va fi prezentată în această săptămână la Monaco Yacht Show, e semnat de compania Migaloo  Submarines. Megayacht-ul are 80 de metri, o cascadă, două cluburi şi, potrivit companiei care a realizat proiectul, design-ul ultra-modern a generat deja interes în rândul potenţialilor cumpărători.

 

"Un om open-minded, vizionar, care vrea să iasă în evidenţă datorită design-ului unic, un trendsetter". Acesta e portretul-robot al potenţialului cumpărător al acestor yacht-uri, potrivit lui Christian Gumpold, managing directorul Migaloo.

 

"Cascade uriaşe, vegetaţie - acestea sunt cele mai noi trend-uri în materie de megayacht-uri. Noi le-am dus la următorul nivel", a mai declarat directorul Migaloo, citat de CNN.

Ambarcaţiunea mai are un penthouse, două lifturi, pistă de aterizare pentru avion privat, un mini-restaurant subacvatic, precum şi un jacuzzi care are partea inferioară din sticlă, astfel încât proprietarul să poată admira marea. 

Mega-yacht-ul vine la pachet cu un submarin dotat, la rândul său, cu pistă de aterizare pentru avion privat, cluburi şi piscine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ambarcatiuni,
monaco,
show
/actualitate/megayacht-ul-viitorului-iahtul-insula-dotat-cu-penthouse-cascada-mini-restaurant-subacvatic-va-fi-prezentat-la-monaco-yacht-show-2015-foto-video-14752694
14752694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.