Mega Image ajunge la 500 de magazine şi lansează o campanie promoţională

Postat la 03 noiembrie 2016 493 afişări

Mega Image ajunge la 500 de magazine şi lansează o campanie promoţională

Retailerul Mega Image, aflat într-o continuă expansiune, ajunge 500 de magazine, motiv pentru care va sărbători printr-o campanie promoţională desfăşurată în luna noiembrie, în toate magazinele sale.

„Cele 500 de magazine reprezintă un moment de referinţă în dezvoltarea companiei noastre, în această continuă expansiune care ne-a transformat într-o echipă solidă şi competitivă şi ne-a poziţionat în topul retailului modern. Este ceea ce ne confirmă cel mai bine în acest moment drept cel mai mare lanţ de supermarketuri din România. Şi, nu în ultimul rând, este dovada a tot ceea ce facem pentru clienţii noştri, să le asigurăm produse proaspete în fiecare zi, să le aducem noutăţi şi să le fim astfel sursă de inspiraţie”, a declarat Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image România.

Pe lângă deschiderile de noi magazine din ultimul an, Mega Image a avut proiecte precum: dezvoltarea conceptelor speciale de magazine (Wine Gallery, Equilibrium, concept store Baneasa), dezvoltarea şi lansarea mărcilor proprii (Gusturi Româneşti, Mega Apetit), campaniile de loializare (vivo I Villeroy & Boch, SuperFlizz) şi alături de serviciile special create pentru consumatori, în magazine (echipele “Red Team” de consultanţi la raft). 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.