Medicii sustin ca stresul de la munca nu ne poate omori

Postat la 15 martie 2010 51 afişări

Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti a declansat o ancheta in cazul femeii care a intrat in coma la serviciu saptamana trecta si care a murit in weekend. Medicii care s-au ocupat de caz spun ca femeia a murit, cel mai probabil, din cauza miocarditei de care suferea, dar ca o concluzie finala se va sti dupa cercetarile Institutului de Medicina Legala.

Potrivit reprezentantilor ITM, institutia s-a autosesizat in acest caz, din cauza decesului femeii, asa cum prevede legislatia. Daca angajata a murit din cauza suprasolicitarii de la serviciu se va stabili ulterior, desi acest lucru este destul de dificil.

Medicii care s-au ocupat de cazul femeii nu au facut o legatura intre stres si cauzele mortii, sustinand ca aceasta a murit din cauza miocarditei de care suferea.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
munca,
ancheta,
cercetari,
serviciu,
stres

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/medicii-sustin-ca-stresul-de-la-munca-nu-ne-poate-omori-5747224
5747224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.