Medalie de Aur pentru România la salonul de invenţii de la Geneva

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 aprilie 2014 625 afişări

Românul Ovidiu Teofănescu a câştigat medalia de aur cu felicitările juriului pentru invenţia panoului publicitar AdBicy.

Medalie de Aur pentru România la salonul de invenţii de la Geneva

AdBicy reprezintă un panou publicitar mobil şi modular cu un design modern ce poate fi tractat de o bicicletă sau de un promoter pe role. AdBicy este demontabil, poate fi ansamblat în 5 forme diferite şi poate fi transportat  într-o geantă special concepută, de mici dimensiuni.

Principalele avantaje ale utilizării panoului AdBicy sunt mobilitatea, uşurinţa cu care poate fi folosit şi transportat, eficienţa cuantificabilă a folosirii lui în zone inaccesibile altor forme de advertising şi, nu în ultimul rând, costurile scăzute aferente folosirii şi posibilitatea de implementare imediată. De asemenea, modularitatea panoului AdBicy conferă utilizatorului multiple posibilităţi în crearea de standuri expoziţionale cu forme geometrice diferite, devenind astfel posibil să ai campanii publicitare unice de fiecare dată.

AdBicy a primit şi Special Award din partea OSIM - Oficiului de Stat Pentru Invenţii şi Mărci din România şi diplomă şi medalie din partea Ministerului Educaţiei Naţionale “ for the high scientific and technical level of the invention”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medalie-de-aur-pentru-romania-la-salonul-de-inventii-de-la-geneva-12418145
12418145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.