Mazăre spune că Iohannis fuge de o dezbatere pentru că nu are idei "coerente, logice şi clare"

Autor: Otilia Ciocan Postat la 11 noiembrie 2014 31 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, marţi, că reprezentantul ACL Klaus Iohannis nu a acceptat să participe la o dezbatere alături de Victor Ponta pemtru că nu are idei "coerente, logice şi clare", care să poată fi susţinute într-o confruntare politică.

"Ponta, mai ales pentru că a fost prim-ministru, ştie foarte multe lucruri, cunoaşte problemele în profunzime. (…) Cel puţin până acum, nu l-am văzut (pe Iohannis - n. r.) explicând şi spunând vreo idee coerentă, logică şi clară, care să se susţină. Probabil acesta e motivul pentru care fuge. Adică nu probabil, ci sigur", a spus Mazăre, după termenul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri din Constanţa.

Edilul Constanţei a precizat că i s-ar părea "normal" ca o astfel de dezbatere să aibă loc, pentru că trebuie să "le spui oamenilor ce ai făcut, ce crezi, cum crezi, să ai argumente, să pui întrebări".

Radu Mazăre a fost prezent, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, la un nou termen de judecată în dosarul pe care îl are pe rolul acestei instanţe. Magistratul care judecă acest caz a decis amânarea dosarului cu o săptămână, până în 18 noiembrie, pentru ca expertul să aibă timp să depună mai multe concluzii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAZARE,
IOHANNIS,
dezbatere
/actualitate/mazare-spune-ca-iohannis-fuge-de-o-dezbatere-pentru-ca-nu-are-idei-coerente-logice-si-clare-13532295
13532295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.