Marius Tucă a anunţat că a decis să demisioneze de la conducerea ziarului Jurnalul Naţional

Autor: Madalina Cerban Postat la 26 februarie 2015 88 afişări

Marius Tucă, directorul editorial al cotidianului Jurnalul Naţional, a anunţat, miercuri seară, că a decis să îşi dea demisia de la această publicaţie la care a lucrat în ultimii 22 de ani, au declarat, pentru MEDIAFAX, mai multe surse din trustul Intact, care deţine şi acest ziar.

Marius Tucă nu a putut fi contactat de agenţia MEDIAFAX până la momentul difuzării acestei ştiri.

Însă, contactat de MEDIAFAX, Dan Constantin, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat că Marius Tucă şi-a anunţat intenţia de a demisiona, miercuri seară, în timpul unei şedinţe. Dan Constantin a precizat că nu a participat la acea şedinţă şi că nu ştie dacă, până în acest moment, acesta şi-a depus şi în mod oficial demisia.

Totodată, Dan Constantin a spus că nu a fost luată nicio decizie până în acest moment privind persoana care ar urma să preia funcţia de director editorial în locul lui Marius Tucă.

"Până în acest moment, nu există nicio decizie", a spus Dan Constantin.

El a mai spus că nu s-a văzut cu Marius Tucă şi că nu cunoaşte motivele pentru care acesta a decis să îşi anunţe demisia.

De asemenea, Dan Constantin a spus că Jurnalul Naţional va continua să apară la fel ca până în prezent. De apariţia Jurnalul Naţional se vor ocupa în continuare cei doi redactori-şefi ai ziarului, respectiv Marina Constantinoiu şi Dan Constantin. "Asta se întâmplă în fiecare zi", a mai spus Dan Constantin pentru MEDIAFAX.

Marius Tucă a lucrat la Jurnalul Naţional de la lansarea ziarului, în anul 1993.

Jurnalul Naţional face parte din Intact Media Group, un trust de media patronat de familia Voiculescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MARIUS TUCĂ,
JURNALUL NAŢIONAL,
DEMISIE
/actualitate/marius-tuca-a-anuntat-ca-a-decis-sa-demisioneze-de-la-conducerea-ziarului-jurnalul-national-13898184
13898184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.