Marcel Vela vrea să schimbe numele Poliţiei Române. Denumirea propusă de ministrul de Interne, pentru a diferenţia instituţia de Poliţia Locală

Autor: Departamentul Social Postat la 20 noiembrie 2019 408 afişări

Marcel Vela îşi doreşte să schimbe numele Poliţiei Române în Poliţie Naţională pentru a exista o diferenţiere de Poliţia Locală, astfel încât să nu mai fie suprapuse atribuţiile agenţilor. „Vreau rebranduirea”, a spus ministrul de Interne.

„Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală - băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Potrivit acestuia, ar trebui o delimitare clar pentru a nu fi suprapuse atribuţiile fiecărei entităţi. Declaraţiile au fost prezentate într-un video de reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

„Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLIŢIE ROMÂNĂ,
MARCEL VELA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.