REGELE SĂRĂCIEI a cumpărat 19 Rolls-Royce-uri pentru cele 15 soţii ale sale. BONUS alte 120 de BMW-uri

Postat la 20 noiembrie 2019 407 afişări

Mswati al III-lea este rege al regatului sud african Eswatini (oficial Regatul Eswatini).

REGELE SĂRĂCIEI a cumpărat 19 Rolls-Royce-uri pentru cele 15 soţii ale sale. BONUS alte 120 de BMW-uri

Regiunea este situată între Africa de Sud şi Mozambic. În prezent, Eswatini se confruntă cu dificultăţi economice şi politice după procesul de democratizare din statele învecinate, însă aceste turbulenţe nu l-au împiedicat pe regele Mswati III să-şi extindă colecţia de maşini cu nu mai puţin de 19 Rolls-Royce-uri.

Potrivit presei, cea mai recentă achiziţie a regelui a fost făcută pentru cele 15 soţii, cei 23 de copii ai săi, precum şi pentru alţi membri ai familiei.

Un oficial a confirmat că săptămâna trecută un număr de 19 autoturisme Rolls-Royce au fost livrate în Eswatini pentru utilizarea exclusivă a regelui, a mamei sale şi a soţiilor sale.

Rolls-Royce Cullinan se află pe listă

Printre vehicule Rolls-Royce există şi un Cullinan. Se spune că SUV-ul de lux a fost complet personalizat şi va fi folosit chiar de rege.

Regele Mswati III a plasat o comandă şi pentru alte 120 de maşini BMW (Seria 5 şi SUV-uri X3).

Domnitorul este un consumator avid de vehicule germane, deoarece deţine alte 20 Mercedes-Maybach S600 Pullman, un Maybach 62 şi un BMW X6. De asemenea, el şi-a extins flota aeriană privată cumpărând un alt avion privat la cea de-a 50-a aniversare care a avut loc anul trecut, pentru care ar fi plătit 13,2 milioane de dolari, scrie promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rege,
bmw,
cumparare,
soti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.