Marca de fashion preferată Scott Fitzgerald, Clark Gable, Andy Warhol si Katherine Hepburn are acum un magazin în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 octombrie 2014 123 afişări

Marca de fashion preferată Scott Fitzgerald, Clark Gable, Andy Warhol si Katherine Hepburn are acum un magazin în România

Brooks Brothers, retailer american de fashion, a deschis azi primul magazin din România, în Băneasa Shopping City. Acesta  este al 54-lea magazin Brooks Brother din Europa.

Spaţiul din Băneasa Shopping City re o suprafaţă de 170 mp şi pentru deschiderea sa a fost nevoie de o investiţie de aproape 300.000 euro, fiind operat de LT Apparel Romania SRL, un joint venture între FF Group România şi compania grecească LT Apparel SA.

"Piaţa românească începe să se maturizeze, clienţii sunt mai sofisticaţi, cunosc marca Brooks Brothers şi tradiţia ei în moda internaţională", a declarat Luca Gastaldi, preşedinte şi CEO al Brooks Brothers Group.

"Brooks Brothers este un brand american legendar, cunoscut in intreaga lume", a declarat Konstantinos Tsouvelekakis, Presedinte & CEO al LT Apparel SA.

Magazinul reprezentativ al brandului este amplasat de aproape 100 de ani pe Madison Avenue nr. 346 in New York.

Magazinul reuneşte colectii pentru barbati, femei si copii.

Brooks Brothers a fost infiintata in 1818 de catre Henry Sand Brooks. Brooks Brothers a revolutionat lumea modei fiind prima companie care a lansat colectii pret-a-porter de haine, a introdus pentru prima oara pe piata americana materialele „seersucker” si „madras” si a creat unul dintre elementele legendare in moda - camasa cu guler prins in nasturi, „Button-Down Polo Shirt”.

Brooks Brothers a creat tinute pentru 39 dintre cei 44 de presedinti americani, precum si pentru multe vedete de la Hollywood. A fost marca favorita a unora dintre cele mai reprezentative personalitati culturale ale tarii, cum ar fi F. Scott Fitzgerald, Clark Gable, Andy Warhol si Katherine Hepburn. Brandul continua sa reprezinte alegerea multor celebritati apreciate in intreaga lume si are multiple colaborari pentru realizarea costumelor de televiziune si pentre productii cinematografice cunoscute.

Compania LT APPAREL ROMANIA SRL este un joint venture intre FF Group Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie si compania greceasca LT Apparel SA. Are un capital social in valoare de 500.000 euro si este detinuta in proportie de 51% de LT Apparel din Grecia si 49% de FF Group Romania. LT Apparel SA din Grecia detine drepturile de distributie si promovare a brandului Brooks Brothers in Grecia, Cipru, tarile balcanice si Principatul Monaco. Incepand din 2008, compania greceasca a dezvoltat o retea de 15 puncte de vanzare Brooks Brothers in Grecia si Principatul Monaco.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marca-de-fashion-preferata-scott-fitzgerald-clark-gable-andy-warhol-si-katherine-hepburn-are-acum-un-magazin-in-romania-13359252
13359252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.