Managerul Fondului Proprietatea: România poate ajunge între liderii creşterii economice în UE. Ce risc politic vede însă Greg Konieczny

Autor: Loredana VOICULESCU Postat la 21 ianuarie 2013 22 afişări

Greg Konieczny, manegrul Fondului Proprietatea, este de părere că economia României va creşte cu mai mult de 1% în acest an, în timp ce leul ar trebui să se întărească în faţa euro.

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, este de părere că economia României va creşte cu mai mult de 1% în acest an, în timp ce leul ar trebui să se întărească în faţa euro. “Dacă fundamentele solide ale României sunt cuplate cu dorinţa Guvernului de a pune în aplicare reformele, credem că ţara are potenţialul de a ajunge printre liderii creşterii economice în Uniunea Europeană”, a declarat într-un comunicat Greg Konieczny. Pe de altă parte, reprezentantul Franklin Templeton este de părere că, din punct de vedere politic, singurul risc pe care îl vede este sprijinul parlamentar impresionant pe care îl are Guvernul, ceea ce ar putea reduce presiunea asupra acestuia pentru aplicarea implementarea unor reforme necesare.

Stiri non-stop pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/managerul-fondului-proprietatea-romania-poate-ajunge-intre-liderii-cresterii-economice-in-ue-ce-risc-politic-vede-insa-greg-konieczny-10508331
10508331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.