MAI: Posibile ERORI în operarea tabletelor din secţiile de votare

Autor: Florin Zafiu Postat la 26 mai 2019 82 afişări

Ministerul Afacerilor Interne avertizează asupra unor posibile erori în operarea tabletelor din secţiile de votare, MAI transmiţând o adresă către STS în care sesizează situaţia, inclusiv posibilitatea înregistrării unor erori asupra modului cum sunt selectate şi opţiunile de vot ale alegătorilor.

“În cele 6 ore de la începerea procesului de vot, nu s-au produs incidente deosebite în planul ordinii publice. Până la acest moment, angajaţii MAI au primit în mod direct şi au efectuat verificări cu privire la 48 de sesizări referitoare la comiterea unor infracţiuni sau contravenţii care au legătură cu procesul de votare. Până acum 23 nu au fost confirmate", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne.

Comisarul-şef de poliţie Monica Dajbog a precizat că o anumită particularitate s-a sesizat în legătură cu semnalările primite la MAI din Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAI,
ALEGERI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.