Macovei: Ponta are o singură idee fixă - să scape baronii locali PSD de justiţie

Postat la 12 aprilie 2014 30 afişări

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că Ponta are "o singură idee fixă, să scape baronii locali PSD de justiţie", pentru că aceştia "îi aduc voturi prin minciună sau prin furt sau prin cumpărare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Macovei: Ponta are o singură idee fixă - să scape baronii locali PSD de justiţie

 Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că PDL trebuie să câştige alegerile "pentru a scăpa ţara de Victor Ponta şi de grupul infracţional organizat condus de el".

"Ponta are o singură idee fixă: să scape baronii locali PSD de justiţie. Ponta vrea să scape baronii PSD de justiţie pentru că aceşti baroni locali îi aduc voturi prin minciună sau prin furt sau prin cumpărare", a spus Macovei.

Ea a adăugat că românii nu au nevoie de un premier "şantajabil".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/macovei-ponta-are-o-singura-idee-fixa-sa-scape-baronii-locali-psd-de-justitie-12454627
12454627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.