"Mă uit la pozele mele şi văd doar sânge, sânge, sânge": Povestea femeii care a sfidat una dintre cele mai puternice organizaţii mafiote din lume

Postat la 21 decembrie 2019 1542 afişări

"Mă uit la pozele mele şi văd doar sânge, sânge, sânge":  Povestea femeii care a sfidat una dintre cele mai puternice organizaţii mafiote din lume

Crimele celor din Mafia italiană a anilor '70 au fost documentate de o femeie fotograf care a sfidat ameninţările venite din partea sicilienilor.

 

Letizia Battaglia, ajunsă acum la 84 de ani, a ales să se lupte cu mafioţii folosind lentila aparatului foto, într-o perioadă în care aceştia îşi doborau inamicii pe străzile din Palerma.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sange,
crime,
femeie,
mafie,
imagini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.