LUPTA MEA CU CANCERUL. Mărturie emoţionantă a lui Mihai Leu despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. „M-am întrebat de ce mi se întâmplă mie toate astea”

Postat la 12 ianuarie 2017 231 afişări

LUPTA MEA CU CANCERUL. Mărturie emoţionantă a lui Mihai Leu despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. „M-am întrebat de ce mi se întâmplă mie toate astea”

A intrat de multe ori în ring cu convingerea că va câştiga. A luat startul la curse nebune de raliu, ştiind că nu poate pierde. În urmă cu doi ani, Mihai Leu păşea într-un salon dintr-un spital din Romania, iar pentru el începea o nouă luptă, de această dată cu cancerul. „Am fost la un raliu şi m-am răsturnat. Maşina era cu plafonul în apă, nu mai mergea, dar eu eram cu piciorul pe acceleraţie. Copilotul mi-a spus: Mihai, ia piciorul, maşina nu mai merge! Cred că am învăţat că se poate face ceva până în ultima clipă. Nici la raliu nu plecam cu gândul că se poate întâmpla ceva. Mă duceam ştiind că trebuie să câştig, că totul trebuie să meargă perfect. În toată această perioadă au existat momente când m-am gândit că pot să mor, dar am învăţat să lupt”, îşi începe mărturia emoţionantă Mihai Leu.

Citeşte aici, în premieră, mărturia emoţionantă a lui Mihai Leu despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. „M-am întrebat de ce mi se întâmplă mie toate astea”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marturie,
cancer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.