Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră: Când va fi declarată starea de alertă, cât va dura şi ce măsuri va conţine

Postat la 14 iunie 2020 475 afişări

Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră: Când va fi declarată starea de alertă, cât va dura şi ce măsuri va conţine

Ludovic Orban a vorbit duminică seara despre prelungirea stării de alertă, la B1 TV

Premierul a afirmat că Hotărârea de Guvern prin care va fi prelungită starea de alertă va fi elaborată luni sau marţi. Şeful Executivului a făcut şi precizări despre măsurile aferente următoarelor 30 de zile

Ludovic Orban a acordat, duminică seara, un interviu pentru B1 TV. Premierul a fost întrebat ce se va întâmpla în cazul în care PSD, majoritar în Parlament, votează împotriva prelungirii stării de alertă. Şeful Executivului a răspuns că asta "înseamnă că nu va mai fi stare de alertă".

"Înseamnă că autorităţile vor rămâne fără instrumentele necesare pentru a determina respectarea regulilor de protejare a sănătăţii şi vieţii oamenilor. Asta se va întâmpla.

Decizia de prelungire a stării de alertă, repet, nu este o decizie politică, este o decizie care este fundamentată de evaluări, de analize care sunt făcute de specialişti, de epidemiologi şi care consideră indispensabilă prelungirea pentru 30 de zile a stării de alertă, pentru că starea de alertă îţi dă toate acele instrumente de care ai nevoie ca să poţi să aplici regulile."

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alerta,
stare,
ludovic orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.