Low-costul serviciilor de închirere de maşini s-a lansat în România. Ce maşină poţi închiria cu 200 de lei

Postat la 12 iulie 2017 746 afişări

Autoclick Rent-A-Car, un serviciu de închiriere de maşini în regim low-cost cu origini spaniole, s-a lansat în România.

Low-costul serviciilor de închirere de maşini s-a lansat în România. Ce maşină poţi închiria cu 200 de lei

Autoclick oferă servicii de închiriere de maşini în condiţii „de neconcurat”, potrivit informaţiilor de pe acest site: prin preţuri low-cost şi servicii care includ posibilitatea de plată la momentul preluării maşinii, fără necesitatea deţinerii unui card de credit. De asemenea, vehiculele companiei nu sunt mai vechi de şase luni şi includ  Wi-Fi. Asigurarea este de asemenea inclusă în preţul închirierii.

Businessul s-a lansat în România pe 29 iunie, potrivit lui Andrei Mihai Vraci, marketing director al Autoclick. El spune că Autoclick a deschis aici atât un birou de închiriere de maşini, precum şi un departament de relaţii cu clienţii, dar nu oferă detalii legate de numărul angajaţilor de aici. Potrivit lui, Olivia Lazăr este country manager al businessului din România.

De asemnea, Vraci nu oferă detalii legate de dimensiunea businessului sau despre investiţii: ”După cum vă imaginaţi, nu am fi deschis birouri în toată Europa dacă rezultatele primelor 9 birouri deschise  nu ar fi fost foarte bune”, a spus directorul de marketing al Autoclick. ”Am deschis în Otopeni pentru că este unul dintre aeroporturile cu cele mai rapide creşteri din punctul de vedere al numărului de pasageri.(...) Plănuim să deschidem birouri noi în cele mai importante oraşe şi aeoporturi ale României, a spus Vraci, fără să ofere un orizont de timp referitor la datele în care se vor extinde şi în alte oraşe.

El nu oferă nici informaţii legate de dimensiunea flotei fiindcă acestea i-ar putea influenţa pe competitori, dar că aceasta este reînnoită la  fiecare şase luni.

În ceea ce priveşte preţurile serviciilor oferite, o simulare pe site-ul companiei arată că, pentru închirierea unui Ford Fiesta 1.0 pentru trei zile de weekend (de vineri dimineaţa, 14 iulie, ora 9, până luni, 17 iulie, aceeaşi oră) cu preluare din Otopeni, costul total al închirierii este de 46,03 euro; preţul urcă la 53,06 euro pentru un Peugeot 208 5P, la 122,14 euro pentru o Dacia Duster şi ajunge la un maximum de 239,95 de euro pentru un Opel Vivaro 1,6 TDI Combi.

Autoclick este o companie de închiriere de maşini care şi-a început activitatea în iunie 2015 în Spania (în Palma de Mallorca, apoi şi în Barcelona, Madrid, Malaga şi Alicante). Din 2016, a început să se extindă şi pe alte pieţe europene. Astfel, compania are în prezent birouri şi în Italia, Portugalia, Belgia, Franţa şi România şi oferă servicii pe 25 de aeroporturi din Europa.

Consultanţii care asigură funcţiile de suport pentru România pe site-ul Autoclick au spus că „în acest moment, pot onora orice rezervare primită.”

Potrivit informaţiilor comunicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, firma a fost înregistrată în România anul acesta cu numele Auto Click Rom SRL, cu obiectul de activitate principal activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare (CAEN 7711). Are un capital subscris de 135.000 lei, iar acţionariatul acesteia este deţinut în procent majoritar de Auto Click (99,9926%), compania mamă cu sediul în Palma de Mallorca. Robert Ionuţ Vasile, care deţine o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0, 00074%, este senior city manager al Autoclick, potrivit informaţiilor publicate publicate pe LinkedIn. Presa spaniolă scrie că acesta este cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate cu prezenţă directă în pieţele pe care s-a extins.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cost,
inchiriere,
lansare,
masina,
masini,
romania,
servicii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.