Lovitură grea pentru Gigi Becali: Ministerul Apărării scoate la licitaţie marca Steaua Bucureşti! Preţul solicitat

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 24 septembrie 2016 482 afişări

Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, primeşte o lovitură teribilă din partea Ministerului Apărării, care vrea să scoată la licitaţie marca Steaua Bucureşti.

Lovitură grea pentru Gigi Becali: Ministerul Apărării scoate la licitaţie marca Steaua Bucureşti! Preţul solicitat

''Se abilitează Ministerul Apărării Naţionale, prin Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua' Bucureşti, să transmită prin licenţă dreptul de folosinţă asupra mărcii STEAUA BUCUREŞTI, pentru clasa de produse şi servicii nr. 41 din certificatul de marcă emis de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, respectiv pentru activitatea de fotbal, prin licitaţie publică, potrivit Regulamentului de organizare şi desfăşurare a licitaţiei'', se arată într-un proiect de hotărâre de Guvern, supus dezbaterii publice vineri.

Ministerul Apărării Naţionale, prin Clubul Sportiv al Armatei ''STEAUA'' Bucureşti, va încasa 50% din suma prevăzută în contractul de licenţă, diferenţa făcându-se venit la bugetul de stat.

VEZI AICI PREŢUL SOLICITAT DE MAPN PENTRU MARCA STEAUA BUCUREŞTI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steaua bucuresti,
marca,
licitatie,
gigi becali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.