Liviu Dragnea, despre numirile în justiţie: Nu asta este principala problemă a sistemului judiciar

Postat la 26 octombrie 2017 74 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că procedura de numire la conducerea parchetelor şi instanţelor nu este marea problemă a sistemului judiciar românesc, el opinând că aceste chestiuni nu ar trebui luate acum în discuţie.

Liviu Dragnea, despre numirile în justiţie: Nu asta este principala problemă a sistemului judiciar

Liviu Dragnea a spus că modul în care vor fi desemnaţii şefii Parchetelor şi ai instanţelor ar trebui stabilit mai târziu, după ce se vor lua alte măsuri mai presante în ceea ce priveşte justiţia.

”Din punctul meu de vedere, procedura de numire nu trebuie să fie luată în discuţie acum. Poate nu se va lua. Nu se asta este principala problemă a sistemului de justiţie din România, nu asta e. Este vorba de răspunderea magistraţilor, de asigurarea condiţiilor ca judecătorii să nu mai simtă niciodată că pot fi ameninţaţi sau că li se pot influenţa deciziile şi alte condiţii care ţin de infrastructura şi logistica instanţelor”, a declarat Liviu Dragnea răspunzând unei întrebări pe această temă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.