Lista analizelor gratuite pentru persoanele de peste 40 de ani. Precizări de la preşedintele CNAS, Andrei Baciu

Postat la 19 octombrie 2023 394 afişări

Lista analizelor gratuite pentru persoanele de peste 40 de ani. Precizări de la preşedintele CNAS, Andrei Baciu

Adrei Baciu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a publicat pe pagina sa de Facebook lista analizelor gratuite pentru persoanele de peste 40 de ani.

Lista analizelor gratuite pentru persoanele de peste 40 de ani a fost întocmită în idea în care ”prevenţia este calea către o viaţă sănătoasă şi lungă” şi „este cea mai bună investiţie pe care o poţi face pentru tine şi cei dragi”.

„Prevenţia este calea către o viaţă sănătoasă şi lungă. Să iţi iei două trei ore şi pentru o simplă consultaţie de evaluare a riscurilor tale de sănătate poate fi cea mai valoroasă decizie pe care o iei. Cu atât mai important atunci când nu de doare nimic, nu avem nici un simptom. Cele mai multe tipuri de cancere şi boli cronice la început evoluează asimptomatic.”, a scris Andrei Baciu pe reţeaua de socializare.

Acesta subliniază faptul că prevenţia este şi o investiţie importantă pe care o faci nu doar pentru tine, ci şi pentru familie.

„Nu uita, prevenţia nu doar că este esenţială, dar este şi cea mai bună investiţie pe care o poţi face pentru tine şi cei dragi. Îţi poate salva viaţa, şi totuşi, nu costă nimic”, a spus preşedintele CNAS.

Acesta a menţionat care sunt serviciile oferite persoanelor asimptomatice cu vârsta de peste 40 de ani.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analiza,
cnas,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.