Limbajul corporal la întâlnirea dintre Obama şi Putin. De ce s-a uitat la podea preşedintele rus şi de ce a strâns din ochi cel american

Postat la 19 iunie 2012 17 afişări

Întâlnirea preşedinţilor rus Vladimir Putin şi american Barack Obama luni, în cadrul summitului G20 de la Los Cabos (Mexic), a făcut deliciul amatorilor de interpretări ale limbajului corporal, obligând Casa Albă să facă precizări cu privire la atmosfera discuţiilor.

Atunci când Putin a studiat cu atenţie podeaua, oare vrea să îşi exprime dezacordul faţă de presiunile lui Obama în legătură cu situaţia din Siria? Atunci când Obama a strâns din ochi, oare acest lucru însemna că adjectivul "serioase" utilizat de către Putin pentru a califica discuţiile lor era, de fapt, un eufemism pentru a descrie o întâlnire mult mai animată? Iar acel mic zâmbet al lui Putin, în momentul când l-a invitat pe Obama la Moscova, era, oare, un indiciu al unei destinderi a relaţiilor între cei doi?

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
obama,
putin,
presedinti,
rusia,
sua
/actualitate/limbajul-corporal-la-intalnirea-dintre-obama-si-putin-de-ce-s-a-uitat-la-podea-presedintele-rus-si-de-ce-a-strans-din-ochi-cel-american-9760414
9760414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.