Lidl retrage de urgenţă un produs din magazine

Autor: Andreea Tobias Postat la 08 februarie 2024 167 afişări

Lidl retrage de urgenţă un produs din magazine

Toate loturile unui sos american produs de Contec Foods SRL sunt retrase de la vânzare din magazinele Lidl, din cauza prezenţei alergenului gluten din făina de grâu care nu este menţionat pe etichetă.

Conform Autorităţii Naţionale Sanitar-veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Lidl retrage de la vânzare toate loturile de sos American Dip KFC, din cauza prezenţei alergenului gluten din făina de grâu care nu este menţionat pe etichetă.

Sosul poate fi returnat în toate magazinele Lidl din România. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi nevoie de bon fiscal.

Cu o zi în urmă, Lidl a scos de la vânzare produsul „Nixe File de anşoa în ulei de măsline 80g” din lotul 145/220 şi cu termenul de valabilitate 25.05.2024, din cauza unei suspiciuni legate de determinarea unor valori ridicate pentru histamină.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sos,
retragere,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.