Lidl deschide un nou magazin în Voluntari, cu staţie de încărcare pentru automobilele electrice

Autor: Andra Stroe Postat la 05 mai 2020 1375 afişări

Lidl deschide un nou magazin în Voluntari, cu staţie de încărcare pentru automobilele electrice

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui magazin în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, pe data de 7 mai. Noul magazin din Voluntari, în care vor lucra aproximativ 20 de angajaţi, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp şi dispune de peste 130 de locuri de parcare, precum şi de o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi încărcate două maşini simultan. Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 21:00, iar duminica între 9:00 şi 18:00.

Totodată, în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în reţeaua din România. Lidl le recomandă clienţilor să respecte, în acelaşi timp, măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor. Printre acestea se numără montarea unor panouri transparente de protecţie la casele de marcat, limitarea numărului de clienţi care pot intra în acelaşi timp în magazin, precum şi montarea de dispensere cu soluţie dezinfectantă pentru clienţi şi dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate şi obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările şi ieşirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele şi coşurile de cumpărături, benzile şi POS-urile de la casele de marcat etc.).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voluntari,
magazin,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.