Liderul deputaţilor PNL despre Cioloş: Un coleg serios, foarte strict, nu era pe prietenie, ”hai să mergem să bem ceva”

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 11 noiembrie 2015 60 afişări

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, spune despre premierul desemnat, Dacian Cioloş, că este un ”coleg serios, foarte strict”, dar nu ”foarte sociabil”, adăugând: ”nu era pe prietenie, hai să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce”.

”Eu cu Dacian Cioloş am fost coleg în Guvernul Tăriceanu şi atunci am lucrat cu el foarte bine. Era un coleg serios şi, în acelaşi timp, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai”, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, întrebat cu l-ar caracteriza pe Dacian Cioloş.

El a mai spus despre Cioloş că nu este o persoană foarte sociabilă.

”Nu era pe prietenie, hai să mergem să bem ceva, să vorbim nu ştiu ce. Era foarte strict, foarte precis, ceea ce mi se pare un lucru bun”, a adăugat Nicolăescu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.

Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi a programului de guvernare, cu care să se prezinte în faţa Parlamentului pentru obţinerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NICOLĂESCU,
CIOLOŞ,
/actualitate/liderul-deputatilor-pnl-despre-ciolos-un-coleg-serios-foarte-strict-nu-era-pe-prietenie-hai-sa-mergem-sa-bem-ceva-14882205
14882205
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.