Lider PNL Suceava: Din acciza suplimentară la carburanţi se va construi autostrada Paşcani - Siret

Postat la 11 aprilie 2014 57 afişări

Vicepreşedintele PNL Suceava Ilie Niţă, vicepreşedinte al CJ Suceava, a declarat, vineri, că din acciza suplimentară la carburanţi se va finanţa construcţia autostrăzii Siret - Suceava - Paşcani, el evitând să spună dacă este de acord ca PNL să voteze în Parlament împotriva acestei taxe.

Lider PNL Suceava: Din acciza suplimentară la carburanţi se va construi autostrada Paşcani - Siret

 Niţă a spus, într-o conferinţă de presă organizată de Consiliul Judeţean Suceava, că masterplanul de transport prevede ca până în 2020 să fie realizat şi tronsonul de autostradă Siret - Suceava - Paşcani, pentru finanţarea acestuia urmând să fie alocate fonduri colectate prin acciza suplimentară la carburanţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă, în calitatea sa de lider PNL, susţine acciza suplimentară la carburanţi, Niţă a spus că doar a prezentat care este sursa de finanţare pentru acest tronson de autostradă şi a evitat să spună dacă susţine personal această acciză.

"Nu eu am susţinut şi venit cu propunerea accizei la carburant. Guvernul a găsit-o, pentru a se face din aceste fonduri tronsoane scurte, cu valoare mică", a spus Ilie Niţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lider-pnl-suceava-din-acciza-suplimentara-la-carburanti-se-va-construi-autostrada-pascani-siret-12451953
12451953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.