Lia Olguţa Vasuilescu: Craiova este pe primul loc în topul destinaţiilor europene de Paşte

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 aprilie 2022 71 afişări

Craiova este pe primul loc în topul destinaţiilor europene de Paşte, înaintea unor capitale şi oraşe europene cu tradiţie, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra, scrie pe Facebook primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, care prezintă sondajul realizat de un site de turism.

Lia Olguţa Vasuilescu: Craiova este pe primul loc în topul destinaţiilor europene de Paşte

„O veste extraordinară pentru oraşul nostru: Craiova este pe primul loc în topul destinaţiilor europene de Paşte! Oraşul nostru a fost votat de peste 10700 de oameni din 68 de ţări ca fiind destinaţia lor preferată de Paşte, înaintea unor capitale şi oraşe europene cu tradiţie, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra”, transmite Lia Olguţa Vasilescu.

Craiova este, de altfel, singurul oraş din România inclus în acest top, în care se regăsesc zeci de destinaţii din Europa, precizează Vasilescu.

„Peisajele florale din parcurile, grădinile şi zonele publice ale oraşului, precum şi amenajarea de noapte făcută la Catedrala din Craiova pentru perioada sărbătorilor, i-au determinat pe cei care urmăreau acest concurs să ne acorde votul care ne conferă acest prestigios loc întâi. European Best Destinations este cel mai vizitat site turistic din Europa, iar plasarea în top ne onorează şi ne obligă să ne prezentăm cel puţin la fel de bine şi pe viitor. Hotelierii, agenţiile de turism şi toate companiile sau instituţiile care lucrează în domeniul turismului din Craiova au dreptul să utilizeze oficial logo-ul <European Best Easter Destination> pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite. Mulţumim tuturor celor care au votat Craiova şi vă aşteptăm să ne vizitaţi oraşul”, conchide Vasilescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vasilescu,
destinaţie turistică,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.