Leroy Merlin deschide al şaselea magazin din România, la Braşov

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 iunie 2015 1048 afişări

Reţeua de bricolaj Leroy Merlin România deschide al şaselea magazin din reţeaua proprie şi primul din Transilvania, în Braşov. Magazinul este dispus pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp şi are o echipă de aproape 100 de angajaţi.

Leroy Merlin deschide al şaselea magazin din România, la Braşov

Magazinul este situat pe Calea Griviţei nr.1L şi este cel de-al treilea magazin din reţeaua bauMax lansat sub brand Leroy Merlin.

Oferta magazinului include produse pentru bricolaj, construcţii, decoraţiuni si grădinărit, dar şi servicii de livrare, retur marfă, debitare lemn, mixare vopsea, finanţare, serviciul post-vanzare etc.

”Braşovul este un oraş cu o dinamică şi un potenţial impresionante, iar recentele investiţii în retail confirmă acest lucru,” a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcţionează şase magazine Leroy Merlin (două în Bucureşti, în complexul comercial Sun Plaza şi în parcul comercial Colosseum, şi câte unul în Craiova, Ploieşti, Bragadiru, şi în Braşov). 

Fondat în 1923, Leroy Merlin are 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.

Liderul pietei locale de bricolaj este retailerul Dedeman, dezvoltat de antreprenorul bacauan Dragos Paval. Piaţa de prol efiste puternic concurenţială, alte afaceri din domeniul bricolajului fiind Ambient (dezvoltată de antreprenorul Ioan Ciolan), Praktiker, Bricostore (Brico Depot), BauMax şi Hornbach.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
brasov,
bricolaj,
transilvania,
Leroy Merlin
/actualitate/leroy-merlin-deschide-al-saselea-magazin-din-romania-la-brasov-14433983
14433983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.