Leonardo DiCaprio va dona o sumă importantă pentru supravieţuitorii atentatului de la Nisa

Postat la 22 iulie 2016 189 afişări

Leonardo DiCaprio va dona o sumă importantă pentru supravieţuitorii atentatului de la Nisa

Leonardo DiCaprio va dona o sumă importantă, ce n-a fost încă divulgată, pentru supravieţuitorii şi familiile victimelor atentatului terorist de la Nisa, petrecut pe 14 iulie, soldat cu moartea a 84 de persoane, relatează site-ul revistei de cinema Première.

Actorul care a fost recompensat în 2016 cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "The Revenant" a organizat miercuri seară gala anuală a fundaţiei sale de caritate şi ecologie în sudul Franţei.

La gală Leonardo DiCaprio a anunţat că va vărsa o parte dintre banii strânşi de fundaţia sa către organzaţia "Give for France", un program creat de Fondation de France pentru sprijinirea financiară a supravieţuitorilor şi familiilor victimelor atentatului terorist de la Nisa, petrecut pe 14 iulie, soldat cu moartea a 84 de persoane.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/leonardo-dicaprio-va-dona-o-suma-importanta-pentru-supravietuitorii-atentatului-de-la-nisa-15535787
15535787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.