Lenovo ar putea face o ofertă de preluare a BlackBerry

Postat la 18 octombrie 2013 38 afişări

Grupul chinez Lenovo se pregăteşte pentru o posibilă ofertă pentru preluarea integrală a producătorului canadian de smartphone-uri BlackBerry, au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiate situaţiei.

Lenovo ar putea face o ofertă de preluare a BlackBerry

 Producătorul de PC-uri şi smartphone-uri Lenovo a intrat într-un acord de confidenţialitate cu BlackBerry care îi permite să inspecteze în detaliu situaţia financiară a companiei canadiene, a afirmat una dintre surse.

Contactat de WSJ, un reprezentant al Lenovo a refuzat să comenteze informaţiile.

Un reprezentant al BlackBerry a afirmat că firma nu are de gând să facă vreun anunţ privind procesul de evaluare a alternativelor strategice înainte de aprobarea unei eventuale tranzacţii.

BlackBerry a închiat în luna septembrie un acord preliminar de preluare în valoar de 4,7 miliarde de dolari, cu un consorţiu de investitori canadieni condus de grupul de asigurări Fairfax Financial Holdings, unul dintre cei mai mari acţionari ai producătorului de smartphone-uri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lenovo-ar-putea-face-o-oferta-de-preluare-a-blackberry-11536793
11536793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.