Legendarul Robert De Niro a fost aclamat în picioare de mulţimea de la Premiile Tony după ce l-a înjurat pe Donald Trump

Autor: Alex Ciutacu Postat la 11 iunie 2018 115 afişări

Legendarul Robert De Niro a fost aclamat în picioare de mulţimea de la Premiile Tony după ce l-a înjurat pe Donald Trump

Robert De Niro s-a urcat duminică seară pe scenă la Radio City Music Hall pentru cea de-a 72 ediţie anuală a Premiilor Tony, însă postul de televiziune CBS, care realiza transmisiunea în direct, a fost nevoit să cenzureze primele sale cuvinte, potrivit Business Insider.

„F*** Trump”, a spus Robert De Niro.

Acesta şi-a aruncat mâinile în aer în timp ce mulţimea l-a aclamat în picioare şi a spus: „Nu mai este jos cu Trump, acum este <F*** Trump>”.

De Niro l-a introdus pe scenă pe Bruce Springsteen, care este în prezent personajul principal al unei producţii Broadway ce se anunţă a fi hit.

„Bruce, tu poţi face atmosferă ca nimeni altcineva”, a continuat De Niro. „Şi chiar mai importantă, în aceste timpuri periculoase, tu faci atmosferă chiar şi în ceea ce priveşte votul electoral, mereu luptând pentru, în propriile tale cuvinte <adevăr, transparenţă şi integritate în guvern>. Băiete, acum chiar avem nevoie de asta”.

Springsteen a râs în timp ce se aşeza la pian.

De Niro este un critic vehement al lui Trump, susţinând în luna mai că i-a interzis preşedintelui să viziteze restaurantele de lux Nobu pe care le deţine actorul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robert de niro,
premii,
picioare,
donald trump,
injura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.