Legea achiziţiilor publice va fi modificată prin ordonanţă de urgenţă

Postat la 26 martie 2018 159 afişări

Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, a anunţat că Guvernul urmează să modifice în această lună legea achiziţiilor publice prin Ordonanţă de Urgenţă, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă propunând înfiinţarea unei structuri centralizate pentru organizarea licitaţiilor.

Legea achiziţiilor publice va fi modificată prin ordonanţă de urgenţă

”Nu ştiu cum ar trebui să arate pentru că nu sunt eu specialist în achiziţii publice, dar luna aceasta vom veni cu o lege a achiziţiilor publice, luna aceasta”, a spus ministrul, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, la rândul lui, că propune ca noua lege a achiziţiilor publice să fie ”pe model german”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.