Laptopul creat special pentru romani

Autor: Roxana Cristea Postat la 16 februarie 2011 24 afişări

Maguay, companie romaneasca ce activeaza ca furnizor se solutii complete in segmentul IT a lansat un nou brand de laptopuri, numit MyWay.

Printre laptopurtile lansate se gaseste si o serie limitata care au carcasa personalizata cu motive taranesti, realizata in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman. Asadar, unul dintre desene reprezinta o furca de tors cioplita in lemn si celalalt un model decorativ de pe o perna de zestre din Romania.

"Ne-a atras ideea de a combina traditia cu tehnologia, vechiul cu noul, intr-un gest tehnologic si cultural fara precedent in Romania", a declarat Eduard Pughin, directorul operational Maguay. "E un act de curaj prin care Maguay va testa deschiderea publicului roman la inedit, dar va face si o afirmatie puternica despre brandul MyWay", a completat acesta. Laptopurile vor avea preturi cuprinse intre 1650 si 1880 de lei in functie de configuratie.


Go4it.ro transmite LIVE de la cel mai mare targ de telefonie mobila din lume.

Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LG Optimus 3D par sa fie vedetele.

Vezi toate noutatile >>

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Maguay,
laptop,
romani
/actualitate/laptopul-creat-special-pentru-romani-7989346
7989346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.