La ora 15.00 vor fi redeschise inca opt aeroporturi

Postat la 19 aprilie 2010 20 afişări

Comitetul guvernamental pentru situatii de urgenta a decis ca, la ora 15.00, sa fie redeschise inca opt aeroporturi, respectiv cele din Otopeni, Baneasa, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Satu Mare si Baia Mare.

Aeroporturile din Targu Mures, Bacau, Iasi, Suceava, Constanta si Tulcea raman in continuare inchise, dar exista "o probabilitate destul de mare" sa fie redeschise marti dimineata, la ora 7.00, a aratat premierul Emil Boc. Situatia acestor aeroporturi va fi stabilita luni seara, la ora 21.00.

Seful Guvernului a atentionat ca redeschiderea aeroporturilor nu inseamna ca pasagerii pot pleca spre orice tara si le-a recomandat acestora sa verifice destinatiile de calatorie la companiile care emit biletele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
aeroporturi,
deschidere
/actualitate/la-ora-15-00-vor-fi-redeschise-inca-opt-aeroporturi-5951631
5951631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.