La 65 de ani arată la fel de bine ca în tinereţe! Imagini INCREDIBILE cu o celebră actriţă de la Hollywood - GALERIE FOTO

Postat la 16 octombrie 2016 416 afişări

Jane Seymour, actriţa principală din serialul "Doctor Quinn", reprezintă un model pentru femeile trecute de vârsta tinereţii. La 65 de ani, se menţine într-o formă fizică extraordinară.

La 65 de ani arată la fel de bine ca în tinereţe! Imagini INCREDIBILE cu o celebră actriţă de la Hollywood - GALERIE FOTO

În urmă cu câţiva ani, vedeta susţinea că forma fizică deosebită pe care o are se datorează orelor petrecute la sală şi faptului că joacă tenis, golf şi înoată. "Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond", declara Jane Seymour pentru Closer Weekly.

Jane Seymour nu ţine niciun fel de dietă, ci doar are anumite restricţii la mâncare: "Vreau să fiu atât de sănătoasă pe cât pot fi şi asta o perioadă cât mai lungă de timp. Fără diete. Dacă vreau paste, mănânc o jumătate de porţie", mărturisea Jane Seymour.

VEZI AICI POZELE CU JANE SEYMOUR LA 65 DE ANI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jane seymour,
imagini,
hollywood,
actrita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.