Klaus Iohannis a discutat cu preşedintele AP NATO rezultatele reuniunii de la Bucureşti

Postat la 09 octombrie 2017 74 afişări

Preşedintele Iohannis l-a primit, luni, la Cotroceni, pe Paolo Alli, preşedintele Adunării Parlamentare a NATO, cei doi oficiali analizând împreună rezultatele sesiunii AP care a avut loc la Bucureşti şi temele majore de pe agenda curentă a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord.

Klaus Iohannis a discutat cu preşedintele AP NATO rezultatele reuniunii de la Bucureşti

”Preşedintele Klaus Iohannis a salutat faptul că sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a NATO se desfăşoară pentru a treia oară la Bucureşti, exprimând aprecierea pentru rolul acestui for în promovarea valorilor şi a principiilor pe care se fundamentează Alianţa. De asemenea, Preşedintele României a adresat felicitări conducerii AP NATO pentru rezultatele sesiunii, cu o agendă substanţială, care are un rol important în pregătirea Summitului NATO de anul viitor”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.