Kievul denunţă tiruri cu lansatoare de rachete asupra aeroportului de la Doneţk

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 09 septembrie 2014 43 afişări

Aeroportul de la Doneţk, bastionul rebeliunii proruse în estul Ucrainei, a fost ţinta unor tiruri cu lansatoare de rachete în noaptea de luni spre marţi, a anunţat Statul Major al operaţiunii "antiteroriste" ucrainene.

Aeroportul de la Doneţk, care se află sub controlul forţelor ucrainene, "a fost, în patru rânduri, ţinta unor tiruri cu mortiere şi lansatoare multiple de rachetă de tip Grad", a anunţat serviciul de presă într-un comunicat, semnalând şi alte atacuri asupra unor poziţii ucrainene în regiunea Doneţk.

Aceste atacuri "nu s-au soldat cu victime", potrivit aceleiaşi surse.

Kievul şi separatiştii au încheiat vineri un acord de încetare a focului menit să pună capăt unui conflict de aproape cinci luni în care au fost omorâte peste 2.700 de persoane, iar aproximativ o jumătate de milion de persoane s-au refugiat ori strămutat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
CRIZĂ,
RUSIA
/actualitate/kievul-denunta-tiruri-cu-lansatoare-de-rachete-asupra-aeroportului-de-la-donetk-13233229
13233229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.