Kellogg’s face angajări

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 iulie 2015 919 afişări

Kellogg’s, lider mondial pe piaţa mondială a cerealelor şi a produselor alimentare gata de consum a hotărât să îşi extindă echipa în România. Posturile vacante sunt în departamentele supply chain şi transport.

În perioada 6-12 iulie, compania este prezentă cu un stand în Promenada Mall, între orele 14:00-20:00, iar persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre poziţiile disponibile.

Compania are activităţi în peste 180 de ţări de pe şase continente, având peste 33.000 de angajaţi în întreaga lume.  Kellogg’s are disponibile în Bucureşti şi alte poziţii, ca rezultat al planului de extindere al centrului de servicii din Floreasca Business Center.

„În următoarele luni, vom recruta pentru mai mult de 30 de poziţii în zona supply chain şi transport,” declară Alexandra Macinica, HR manager în cadrul Kellogg’s.

Compania are în portofoliu de peste 1.600 de produse alimentare sub mărci ca Froot Loops, Corn Flakes, Pringles,  Frosted Flakes, Rice Krispies, Special K, Cocoa Krispies.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajari,
alimente,
companie,
Kellogg’s
/actualitate/kellogg-s-face-angajari-14569411
14569411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.