Kelemen Hunor anunţă că UDMR va vota la moţiunea de cenzură alături de opoziţie, dar că nu va exista majoritate parlamentară

Postat la 04 iunie 2019 89 afişări

Liderul UDMR, Kelemn Hunor, a declarat, după consultările cu Klaus Iohannis de la Cotroceni, că în acest moment nu există o majoritate parlamentară calculată a Opoziţiei cu susţinerea partidului său pentru a trece o moţiune de cenzură la adresa Guvernului. El a spus că UDMR va susţine demersul.

Kelemen Hunor anunţă că UDMR va vota la moţiunea de cenzură alături de opoziţie, dar că nu va exista majoritate parlamentară

"Nu am discutat despre acest scenariu (adoptarea unei moţiuni de cenzură-n.red.). O moţiune de cenzură este binevenită oricând. Nu neg că am avut discuţii cu PNL şi USR în această săptămână. Am făcut matematică cu ei. Nu există 233 de voturi nici cu noi. Acest lucru nu trebuie să conteze. Aseară am stat şi am calculat şi majoritate nu există", a declarat, marţi, Kelemen Hunor.

Totodată, liderul UDMR a transmis că parlamentarii Uniunii vor susţine o moţiune de cenzură la adresa Guvernului şi se vor consulta pe textul moţiunii de PNL.

"Când va exista un text, aşa cum mi-au promis colegii din PNL, trimit textul şi la noi şi la USR, noi probabil că vom avea propunere de text în continuarea textului lor. Suntem pregătiţi pentru a susţine o moţiune de cenzură. Nu avem o problemă", a mai spus Kelemen Hunor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udmr,
motiune de cenzura,
refuz,
kelemen hunor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.