Kelemen, după ce Iohannis a asociat UDMR cu PSD: Nu arată ca un preşedinte echidistant, ci ca un robot care împrăştie ură

Postat la 30 iulie 2020 965 afişări

Kelemen, după ce Iohannis a asociat UDMR cu PSD: Nu arată ca un preşedinte echidistant, ci ca un robot care împrăştie ură

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îl acuză pe Klaus Iohannis că nu arată ca un preşedinte echidistant, ci ca un robot care împrăştie ură în societate.

Kelemen Hunor a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că România nu are în momentul de faţă un Executiv şi un preşedinte care să gestioneze criza sanitară şi economică.

„Arată nu ca un preşedinte echidistant şi al tuturor, ci ca un robot care împrăştie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un preşedinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a precizat că a citit „aşa-zisa declaraţie a aşa-zisului preşedinte” şi a constatat că acesta are idei extrem de puţine şi extrem de fixe.

„De fiecare dată aflăm de la preşedinte că guvernul său este extraordinar, dar constatăm că, din martie până azi, atât preşedintele, cât şi Guvernul caută vinovaţi şi responsabili. Nu are nici curajul şi nici capacitatea de a asuma responsabilitatea guvernării”, a mai spus Kelemen.

Acesta susţine că nu este surprins de declaraţiile lui Klaus Iohannis referitoare la Opoziţie şi la UDMR.

„Parcă noi umblăm în geantă şi în buzunar cu viruşi şi încercăm să găsim oameni ca să-i infectăm. Iar preşedintele, singur, în linişte, undeva ascuns, se luptă cu Opoziţia parlamentară. Nu pot să îl înţeleg. Să dai vina după 5-6 luni de guvernare pe Opoziţie, să nu ai altă idee decât autonomia Ţinutului Secuiesc, arată că nu este capabil să gestioneze un dosar din temele importante ale României”, a conchis Kelemen Hunor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
refuz,
kelemen hunor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.