Kaufland România aduce în magazine o nouă gamă de produse premium

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 aprilie 2018 303 afişări

Kaufland aduce în magazine gama de produse premium Exquisit, marcă proprie cu un sortiment variat de delicatese. Clienţii pot găsi în magazinele Kaufland România o selecţie de peste 60 de produse premium marca Exquisit.

Kaufland România aduce în magazine o nouă gamă de produse premium

Printre produsele disponibile pe rafturi în această perioadă se numără: brânză Roquefort, umplută cu pesto sau cu trufe, brânză maturată cu nucă, risotto cu sparanghel sau cu ciuperci, chipsuri din cartofi mov, inele de creveţi cu sos chilli, ulei de măsline cu usturoi sau cu trufe, ulei de nuci, conchiglioni giganţi, tagliatelle cu leurdă, sos pesto cu nuci şi ricotta sau cu roşii şi rucola, hrean cu smântână şi merişor, şuncă Jamon Serrano, salam cu trufe sau deserturi precum crème brûlée sau căpşuni în ciocolată albă.

În această perioadă, Kaufland introduce oferte speciale de preţ inclusiv pentru produse selectate din gama Exquisit. Sortimentul este disponibil exclusiv în magazinele Kaufland cu precădere în preajma sărbătorilor. Gama completă cuprinde peste 150 de produse şi este în permanentă extindere.  

Produsele poartă garanţia calităţii mărcilor proprii Kaufland şi respectă cele mai înalte standarde, periodic monitorizate de institute independente.  

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanţul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preţ de pe piaţa locală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.