Kandia Dulce, furnizor al Casei Regale a României vreme de trei ani

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 decembrie 2014 115 afişări

Compania Kandia Dulce a devenit recent furnizor oficial al Casei Regale, titlu acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Peleş.

Kandia Dulce, furnizor al Casei Regale a României vreme de trei ani

Colaborarea dintre Kandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, şi Casa Regală a României a debutat cu momentul în care compania a devenit partener al Casei Majestăţii Sale Regelui, statut premergător obţinerii titlului de Furnizor Oficial.

“Gestul Casei Regale deopotrivă ne onorează şi ne responsabilizează”, declară Mihai Georgescu, director general al Kandia Dulce.

“Kandia Dulce caută să păstreze şi să ducă mai departe gustul specific românesc, ca parte a identităţii noastre. Dulciurile pe care compania le produce astăzi vor ajunge să fie considerate dulciurile tradiţionale ale românilor peste generaţii. Pentru aceste motive, Majestatea Sa Regele decide acordarea titlului de Furnizor Regal pentru ciocolată, pentru următorii trei ani.”, declară Radu Ghina, consilier la Casa Majestăţii Sale Regelui.

Kandia Dulce este cel mai mare producător local de ciocolată, portofoliul actual de produse cuprinzând brandurile Rom, Măgura, Kandia, Primola, Laura, Sugus şi Silvana. Având deja o poziţie de lider în rândul producătorilor locali de ciocolată, biscuiţi şi produse zaharoase, compania este focusată pe piaţa din România, dar şi pe unele pieţe externe unde sunt comunităţi importante de români.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa regala,
furnizor,
rege,
ciocolata,
Kandia Dulce
/actualitate/kandia-dulce-furnizor-al-casei-regale-a-romaniei-vreme-de-trei-ani-13711360
13711360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.