Jerry Seinfeld, proprietarul uneia dintre cele mai mari colectii de Porsche din lume

Postat la 27 februarie 2011 18 afişări

In timp ce majoritatea oamenilor colectioneaza timbre sau carti, canta, se uita la filme si calatoresc, hobby-ul unora este sa colectioneze masini de lux. Cele mai intalnite modele de vehicule care se gasesc in garajele celebritatilor sunt Ferrari, Bugatti, Maybach, Porsche si Bentley.

Spre exemplu, Ralph Lauren detine unele din cele mai rare si mai dorite masini produse vreodata, de la Veyron la Ferarri 250 Tessta Rossa. Se pare ca hainele nu sunt singura pasiune a acestuia, ci si masinile de colectie. Printre masinile care le detine se gaseste si una din cele cinci McLaren F1LM produse in lume. Ralph Lauren castiga anual 4,6 miliarde de dolari, ceea ce il pozitioneaza pe locul 173 in topul celor mai bogati oameni din lume.

Nici Jay Leno nu este mai prejos. Prezentatorul american are o colectie care cuprinde peste 100 de vehicule exotice. Ceea de este inedit este faptul ca Jay Leno le conduce pe toate. Faimosul sau garaj se gaseste in California. Prezentatorul castiga in jur de 150 de milioane de dolari pe an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jay Leno,
colectie,
masini
/actualitate/jerry-seinfeld-proprietarul-uneia-dintre-cele-mai-mari-colectii-de-porsche-din-lume-8012016
8012016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.