Irina Tănase, chemată la DNA pentru casele şi terenurile cumpărate cu Liviu Dragnea, unele când fostul lider PSD era în penitenciar. Ce le-a spus procurorilor (SURSE)

Postat la 21 ianuarie 2022 700 afişări

Irina Tănase, chemată la DNA pentru casele şi terenurile cumpărate cu Liviu Dragnea, unele când fostul lider PSD era în penitenciar. Ce le-a spus procurorilor (SURSE)

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri, de procurorii anticorupţie. Surse din DNA au declarat, pentru Gândul, că Irina Tănase a fost citată pentru a da declaraţii în calitate de martor, într-un dosar deschis în 2020, legat de achiziţii imobiliare făcute în perioada în care era în relaţie cu Liviu Dragnea, inclusiv când acesta era în penitenciar.

Gândul a fost singura publicaţie din România care a prezentat imagini în exclusivitate cu Irina Tănase şi, potrivit surselor DNA, procurorii verifică achiziţiile imobiliare pe care Liviu Dragnea şi iubita sa le-au făcut atunci când erau împreună.

Totodată, aceleaşi surse au mai precizat că alături de Irina a mers la sediul DNA şi mama acesteia, amândouă având calitatea de martor.

”E vorba de un dosar deschis in rem, în 2020, care vizează achiziţiile imobiliare făcute de cei doi, pe vremea când erau împreuna. Irina şi mama ei au fost chemate în calitate de martor. Nu au dat nicio declaraţie, Irina prevalându- se de calitatea de fost concubin, conform legii in vigoare”, au transmis surse DNA pentru GÂNDUL.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
case,
cumparare,
dna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.