Iordache, despre incidentele din Piaţa Victoriei: Eu cred că forţele de ordine şi-au făcut datoria

Postat la 21 iunie 2018 46 afişări

Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache, deputat PSD, a susţinut, joi, că forţele de ordine ”şi-au făcut datoria” la protestul de miercuri seara din Piaţa Victoriei, iar despre jurnalistul german a spus că e convins că a încălcat o normă dacă a fost ridicat de jandarmi.

Iordache, despre incidentele din Piaţa Victoriei: Eu cred că forţele de ordine şi-au făcut datoria

”Eu cred că forţele de ordine şi-au făcut datoria. Forţele de ordine trebuie să păstreze nişte condiţii minimale pentru cei care vor să poată circula. Dacă eu sau dvs. vrem să trecem prin acea zonă şi nu avem nimic de-a face cu protestele, de ce ni se încalde dreptul de liberă circulaţie? Dacă vor să protesteze, am înţeles că e un spaţiu acolo şi pot protesta, pot să spună ce nemulţumiri au”, a declarat Florin Iordache.

El a mai spus că jandarmii nu au dat dovadă de excers de zel când a fost ridicat un jurnalist german.

”Dacă a încălcat legislaţia, foarte bine că l-au reţinut. Legislaţia trebuie să fie şi pentru români şi pentru străini. Sunt convins că forţele de ordine, când au arestat pe cineva, persoana respectivă a încălcat o normă”, a mai spus Iordache.

Jandarmeria Capitalei a anunţat, miercuri seară, că şase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieţei Victoria, au fost ridicaţi şi duşi la poliţie pentru audieri. Anterior, alţi doi manifestanţi au fost amendaţi cu 4.500 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.