Ion Ţiriac: Anul viitor va fi mai bun decât 2013, dar criza nu s-a sfârşit

Postat la 22 decembrie 2013 89 afişări

Omul de afaceri Ion Ţiriac apreciază că anul viitor va fi mai bun decât 2013, dar nu vor fi înregistrate creşteri spectaculoase, în condiţiile în care criza mondială nu s-a încheiat deocamdată.

Ion Ţiriac: Anul viitor va fi mai bun decât 2013, dar criza nu s-a sfârşit

 "După părerea mea vom avea un an mai bun ca 2013. Să nu ne aşteptăm la 6,7,8,9 – 10% ca înainte. Avem posibilităţile pe care le avem. Din păcate exportăm numai ceea ce putem, şi e destul de puţin, comparându-ne cu Cehia, Slovacia şi toţi ceilalţi, în special la industria automobilistică. Ceea ce exportăm, exportăm bine, deocamdată. Am o mare speranţă că dacă domnul Ponta tot l-a primit pe chinezul cel iubit, să nu-l uite acum. (…) Anul va fi ceva mai bun, dar nu am scăpat încă, pentru că nu a scăpat nimeni de treaba asta", a spus fostul tenisman la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de ProTV.

Proprietar al unui grup cu activităţi în mai multe domenii, Ţiriac a afirmat, fiind întrebat unde îşi ţine banii, că pentru el 2013 a fost "destul de prost".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ion-tiriac-anul-viitor-va-fi-mai-bun-decat-2013-dar-criza-nu-s-a-sfarsit-11808290
11808290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.